Deel van N274 (Schinveld) dicht in nachten van 24 en 25 oktober

Foto: beeldcitaat Google

In de nacht van woensdag 24 oktober op donderdag 25 oktober én in de nacht van donderdag 25 oktober op vrijdag 26 oktober is een deel van de N274 in Schinveld dicht.

Het gaat om het stuk tussen de rotonde bij de Esso en de rotonde bij de Lukoil. Er wordt van 19:00 uur ’s avonds tot 06:00 uur in de ochtend gewerkt. De eerste nacht wordt een toplaag asfalt aangebracht. In de tweede nacht wordt het wegdek afgewerkt.

Het kan zijn dat de weersomstandigheden tijdens de nacht van woensdag 24 oktober niet geschikt zijn om te asfalteren. In dat geval wordt de nacht erna geasfalteerd en wordt het wegdek verder afgewerkt in de nacht van donderdag 1 november op vrijdag 2 november.

Mogelijk geluidsoverlast

Natuurlijk wordt geprobeerd de overlast voor de omwonenden zo veel mogelijk te beperken. De werkzaamheden die veel geluidsoverlast kunnen geven, zoals frezen en zagen, worden tussen 19:00 en 22:00 uur uitgevoerd. Na het frezen en zagen wordt geasfalteerd. Dit geeft veel minder overlast. Na deze werkzaamheden is het wegdek tussen de rotondes klaar en worden de bermen verder afgewerkt.

Wanneer het hele project reconstructie N274 klaar is, kunnen verkeersdeelnemers via de twee turborotondes gemakkelijk en snel hun weg vinden. Bij een turborotonde kiest de weggebruiker namelijk al vóór de rotonde de richting. Dit zorgt voor een snelle afwikkeling van het verkeer. Kijk voor meer informatie op www.limburg.nl/N274.

Cookieinstellingen