Vandaag Inspired Shopping in Sittard

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Vandaag, op donderdag 1 november, viert Sittard de start van de sfeervolle winterse dagen met het evenement Inspired Shopping.

De historische binnenstad vult zich die donderdag met muziek, er zijn lekkere hapjes en er is volop gezelligheid. Laat je verrassen door een route van levende standbeelden die zich door de binnenstad vormt. Tijd om te genieten van de gezelligste periode van het jaar!

Inspired Shopping wordt dit jaar voor het vierde jaar op rij georganiseerd. Op deze dag hebben de buurlanden een dagje vrij. Een mooie gelegenheid om ook bij de vele buitenlandse bezoekers de kwaliteiten van het Sittardse centrum eens extra over het voetlicht te brengen.

Gezelligheid en een unieke intieme sfeer, dat is waar Sittard voor staat en dat is wat van deze dag verwacht mag worden. De ondernemers pakken flink uit, heerlijke hapjes worden uitgedeeld, lampionnen verlichten het straatbeeld en livemuziek klinkt op verschillende locaties in de binnenstad.

Gratis cadeaus voor shoppers

Tijdens Inspired Shopping mogen bezoekers die meer dan 100 euro hebben besteed bij winkeliers en/of horeca op vertoon van hun aankoopbewijs een gratis cadeau uitpakken. En dan zijn de echte feestdagen nog niet eens begonnen!

Cookieinstellingen