Watersley Sports & Talent Park opent winkel Pullin op Voorstad in Sittard

popup store op Watersley
Foto: Watersley Sports & Talent Park

Watersley Sports & Talent Park (WSTP) wordt actief als franchisenemer voor het eigenzinnige Franse sports- & outdoorkledingbedrijf Pullin.

Tevens heeft WSTP de rechten bedongen om ook in de Benelux en Duitsland op franchisebasis winkels te beginnen.

Pullin – dat spreek je overigens op z’n Engels uit – telt in Frankrijk 17 vestigingen, waarvan 16 in Frankrijk en een op Honolulu. Joop Petit van Watersley Sports & Talent Park legt uit dat het idee om met Pullin in Nederland een winkel te starten tot stand kwam tijdens een vakantie toen hij in de omgeving van Bordeaux in een winkel van Pullin belandde. De formule van het bedrijf en de mooie collectie kleding spraken hem en zijn kinderen direct aan.

De winkel wordt gevestigd op de Voorstad 8 (naast Intertoys) in Sittard en gaat in de loop van december open. Petit ziet mogelijkheden om verbindingen te leggen tussen het kledingmerk en WSTP. “Op WSTP promoten we zowel activiteiten op het gebied van topsport als breedtesport. De kleding die Pullin aanbiedt is sportief, casual en apart en dat spreekt de doelgroep van WTSP zeker aan.” In totaal 5 mensen vinden er straks (parttime) emplooi. De winkel aan de Voorstad in Sittard is de eerste winkel van Pullin in Europa buiten Frankrijk.

» pull-in.com

Reacties

0