Westfriesland/SEW in eigen huis weggespeeld door Geonius V&L

Dames Geonius V&L

De vrouwen van Geonius V&L hebben zaterdagavond in het Noord-Hollandse Nibbixwoud het team van Westfriesland/SEW dik verslagen.

De Westfriezinnen namen in de beginfase van het competitieduel weliswaar een 4-1 voorsprong, maar die was na 13 minuten spelen omgebogen in een 5-6 stand ten faveure van V&L, dat de ingezette opmars vervolgens doortrok tot de ruststand van 7-16 was bereikt.

Na rust liep V&L uit naar een maximale voorsprong van 16 doelpunten bij de stand 13-29. In de laatste 10 minuten van het duel nam V&L gas terug en mocht de thuisploeg de achterstand verkleinen tot 14 doelpunten. Eindstand 18-32.

Op 17 november speelt Geonius V&L opnieuw een uitwedstrijd. Dan is Virto/Quintus, de huidige nummer twee van de ranglijst, de tegenstander. Zondag vindt de loting plaats voor de volgende ronde van de Challenge Cup.