Fontys Hogeschool Pedagogiek viert feestje met een Flashmob

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Zojuist hielden studenten en docenten van Fontys Hogeschool Pedagogiek, samen met leerlingen van BS Leyenbroek én Sinterklaas en een paar Zwarte Pieten een Flashmob op de Markt in Sittard.

Op het nummer ‘Happy’ van Pharrel Williams voerden ze een dansje uit, om te onderstrepen en te vieren dat de opleiding Pedagogiek in Sittard het kwaliteitszegel ‘TOP-opleiding’ van de hbo-keuzegids heeft gekregen.

“Wij zijn trots dat onze opleiding Pedagogiek het kwaliteitszegel TOP-opleiding heeft ontvangen en dat willen we graag vieren samen met docenten, studenten én met kinderen!” aldus initiatiefneemster Monique Eradus-Cremers van Fontys Hogeschool Pedagogiek.

“Een dergelijke waardering kan alleen tot stand komen als meerdere partijen goed met elkaar samenwerken. Docenten, studenten, collega’s uit het werkveld, kinderen en jongeren. Graag willen wij iedereen op deze manier heel hartelijk bedanken voor het vertrouwen in onze opleiding” zegt Eradus-Cremers.

“Mede dankzij deze topopleiding zijn wij in staat een steentje bij te dragen aan onze maatschappij, waarin wij ernaar streven een positieve impact te hebben op het leven van kinderen en jongeren. Wij gunnen elk kind dat hij/zij zich HAPPY voelt!”

Cookieinstellingen