Amuse Tocht Sittard – culinaire ontdekkingsreis door historisch Sittard

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Tijdens de Amuse Tocht Sittard kunt u ook in 2018 en de eerste week van 2019 weer genieten van een tocht langs de culinaire pareltjes van historisch Sittard.

Nieuw dit jaar is dat de Amuse Tocht Sittard ook volledig online bestelbaar is via www.vvvzuidlimburg.nl/amusetochtsittard. Dankzij deze online bestelmethode kan iedereen, naast het kiezen van een wandeldatum, zelf aangeven hoeveel en welke culinaire locaties men wenst te bezoeken.

Amuse Tocht Sittard

De Amuse Tocht Sittard is een wandeling langs de bijzondere plekken van historisch Sittard. Onderweg zullen de deelnemende horecagelegenheden elke gast verwennen met speciale winter amuses. In 2018 is de Amuse Tocht Sittard alleen online te bestellen via www.vvvzuidlimburg.nl/amusetochtsittard of aan de balie van de VVV Limburg Winkel Sittard (Rosmolenstraat 2), zij zorgen er dan voor dat u de juiste tickets voor de amuses ontvangt.

Online kan worden aangegeven op welke dag men de Amuse Tocht Sittard wil wandelen. Daarbij kan zelf bepaald worden welke culinaire locaties u wenst te bezoeken. Hierdoor kunnen wandelaars een eigen wandelroute samenstellen. Om iedereen op weg te helpen staat op ieder amuse ticket een inspirerende route die langs alle culinaire locaties komt. Voor de ideale amuse tocht adviseren wij om minimaal 4 à 5 locaties te bezoeken. Met wie onderneemt ú dit jaar de Amuse Tocht Sittard tussen 10 december en 6 januari?

Bestel online uw Amuse tocht Sittard

De prijs van een amuse tijdens de Amuse Tocht Sittard bedraagt € 2,50 per persoon per locatie. Bijvoorbeeld: u wenst in totaal met 4 personen drie culinaire locaties te bezoeken, dan zijn de totale kosten 30 euro (4x3x€2,50). Na de online bestelling ontvangt u per locatie een e-ticket. In het geval van bovenstaand voorbeeld ontvangt men 3 e-tickets, waarbij ieder ticket een waarde heeft van 4 amuses. Het ticket dient u ter bewijs te tonen bij de betreffende locatie. Tijdens de tocht dient u rekening te houden met de openingstijden van de door u gekozen culinaire locaties. Meer informatie en direct bestellen kunt u via www.vvvzuidlimburg.nl/amusetochtsittard.

Onderstaande locaties doen mee met de Amuse Tocht Sittard:

  • Kloosterhotel MERICI – Oude Markt 25
  • De Vief Heringe – Molenweg 56
  • De Limbourg – Markt 22
  • Kafee de Kup – Limbrichterstraat 28
  • Café Schtad Zitterd – Markt 25
  • Café Dwaesj – Stationsdwarsstraat 8
  • Cafe Ich en Dich – Markt 13

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u bellen met 0900-5559798 (1 euro per gesprek), e-mailen naar [email protected] of bezoek de website www.vvvzuidlimburg.nl/amusetochtsittard. Een compleet overzicht van alle winterse activiteiten is te vinden op www.kerstinzuidlimburg.nl of www.wentjerdruim.nl.

Reacties