Eerste winkel Pullin in Nederland geopend in Sittard

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Vrijdagmiddag – tegen winkelsluitingstijd – werd op de Voorstad in Sittard een fraaie nieuwe kledingzaak geopend.

Pullin verkoopt onder meer eigenzinnige sports- & outdoorkleding. Initiatiefnemer voor deze nieuwe winkel is Watersley Sports & Talent Park (WTSP), waarvan innovatief ondernemer Joop Petit (voormalig voorzitter van de coöperatie Centrum Management Sittard) medeoprichter is.

Petit ontdekte Pullin tijdens een vakantie in Frankrijk en raakte razend enthousiast over het aanbod. Zo zeer dat hij ervan overtuigd was dat Pullin ook in Nederland succesvol zou zijn. En dus begon zijn ondernemersbloed te borrelen.

Een beetje ondernemer pakt dan gelijk door: Petit wist voor WTSP tevens de rechten te bedingen om in de Benelux en Duitsland op franchisebasis winkels te beginnen.

Deputé Ger Koopmans, die samen met Petits dochter Iva de openingshandeling verrichte, prees het enthousiasmerend ondernemerschap dat aan de nieuwe winkel en alle bijbehorende plannen ten grondslag ligt.

Petit ziet mogelijkheden om verbindingen te leggen tussen het kledingmerk en WSTP. “Op WSTP promoten we zowel activiteiten op het gebied van topsport als breedtesport. De kleding die Pullin aanbiedt is sportief, casual en apart en dat spreekt de doelgroep van WTSP zeker aan.” In totaal 5 mensen vinden er parttime emplooi. De winkel aan de Voorstad 8 in Sittard is de eerste winkel van Pullin in Europa buiten Frankrijk.

Reacties

article
150433
Vrijdagmiddag – tegen winkelsluitingstijd – werd op de Voorstad in Sittard een fraaie nieuwe kledingzaak
https://sittard-geleen.nieuws.nl/nieuws/20181222/eerste-winkel-pullin-in-nederland-geopend-in-sittard/
2018-12-22T12:06:44+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/305/2018/12/22120411/pullin-chat-boxer.jpg
Joop Petit, Pullin
Nieuws, Zakennieuws