Bijzonder documentaire over Fortuna ’54 in voormalige Roxy Theater

Foto:

Op woensdag 30 januari aanstaande wordt in het voormalige Roxy Theater aan de Rijksweg Centrum in Geleen de documentaire ‘Fortuna ’54, de pioniers van het betaald voetbal’ vertoond.

Voor deze exclusieve première worden in de cinema 400 zit/staanplaatsen opgesteld. De film duurt 47 minuten. De première is het initiatief van RMO International i.s.m. FOX Sports, Fortuna Sittard en Dutch Angle TV. Voor de organisatie van de première tekent de stichting MP Feesten.

Uit de interviews met oud-voetballers komt naar voren dat de vele en vaak vermoeiende reizen kriskras door Europa de club een paar landskampioenschappen hebben gekost. Een hoge prijs voor het avontuurlijk voetbalbestaan van de vereniging, die in 1957 en 1964 wel de KNVB-beker won.

De voorstelling begint om 20:30 uur, het Roxy Theater gaat op 30 januari open om 20:00 uur Toegangsprijs: 3 euro. Kaarten zijn m.i.v. 1 januari vanaf precies 12:00 uur verkrijgbaar via de website MP Feesten (www.MPfeesten.nl). Maximaal 4 tickets per bestelling.

Cookieinstellingen