Carnaval voor senioren, samen met De Zonnebloem

Foto: © Arjan Krijntjes

De Zonnebloem afdeling Sittard Stad organiseert op woensdag 13 februari 2019 voor de tiende keer de Seniorenzitting met Limburgse en lokale artiesten in de schouwburg van Sittard.

Een jaarlijks terugkerend onderdeel van het carnavalsprogramma in samenwerking met de Marotte.

De Zonnebloem denkt in oplossingen en het organiseren van deze seniorenzitting zorgt ervoor dat ook de ouderen in onze gemeente kunnen blijven genieten van carnaval. Een mooie activiteit die er mede voor kan zorgen dat senioren niet in een sociaal isolement raken.

Er is gezorgd voor een gevarieerd programma speciaal voor de senioren in de gemeente Sittard-Geleen en vele gasten uit de omgeving. De deuren van de schouwburg gaan om 13:15 uur open, de voorstelling begint om 14:00 uur. Het einde van deze middag wordt verwacht om 17:30 uur.

Een groot aantal gasten uit diverse Limburgse Zonnebloem afdelingen worden ontvangen. Ook als u geen gast bent van de Zonnebloem bent u natuurlijk van harte welkom.

De leden van stadscarnavalsvereniging de Marotte, de Grootvorst en de Stadsprins zullen alle gasten weer persoonlijk van harte welkom heten. Het programma staat garant voor een succesvolle middag met veel plezier, dans en muziek met een keur aan lokale en Limburgse artiesten en de Marottekapel.

Deze keer een middag met medewerking van Frans Theunisz, een buut van Wiel Vinken en humor met Jan Geraedts.
Paul Jean Jessen, René Haustermans, Jan van Daal met Zittesje leidjes. Natuurlijk ontbreekt ook de Marotteschlager 2019 niet in het programma. De middag wordt afgesloten met een spetterend optreden van Beppie Kraft

Kaarten kosten 15 euro per persoon inclusief Nónnevot, garderobe en consumptie naar keuze. Kaarten zijn te bestellen bij Ruud de Pree. Dat kan telefonisch via 0653503256 or per e-mail: [email protected] Kaarten zijn ook te verkrijgen in de Marottewinkel (Van Neer Eyckeler, Brandstraat, Sittard) en bij schouwburg De Domijnen in Sittard.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor rolstoelgebruikers. Wilt u hiervan gebruik maken, dan dient u dat bij reservering van de kaarten aan te geven.

Dossier: Carnaval

Reacties