Kinderkoor ‘The Voices of Kids’ zoekt leden

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Kinderkoor The Voices of Kids in Sittard is op zoek naar kinderen die in het koor willen komen zingen.

The Voices of Kids is een heel gezellig kinderkoor. Naast zingen onderneemt het koor regelmatig leuke activiteiten zoals uitstapjes, Sint Nicolaasviering, Kerstviering, Paasviering, etc.

Bij het kinderkoor leer je zingen en de techniek ervan. Maar daarnaast leer je ook ‘samen zingen’ met de andere kinderen en je leert informatie over de ‘muziek’. Ook als je geen kennis van muziek hebt of als je denkt dat je helemaal niet kunt zingen ben je welkom, want iedereen kan dat leren. Je krijgt professionele begeleiding van een dirigent. Wie weet ben je misschien wel een groot talent. En wat is er nou mooier dan muziek te kunnen maken met je eigen stem?

Speel je al een instrument? Neem het instrument mee naar onze repetities en uitvoeringen. Er zijn altijd liedjes waarbij je mee kan spelen. Dit maakt de muziek nog mooier!

Het koor treedt ongeveer tien keer per jaar op in de kerk, in bejaardenhuizen, het ziekenhuis en bij de wijkfeesten. Samen zingen voor andere mensen is leuk om te doen. Het repertoire bestaat uit swingvolle liedjes voor in de kerk, maar ook liedjes van Marco Borsato, Claudia de Breij, Limburgstalige liedjes en Carnavalsliedjes.

Nieuwsgierig? Bezoek dan eens vrijblijvend een repetitie van The Voices of Kid. Het koor repeteert – met uitzondering van de schoolvakanties – elke vrijdagavond van 19:30 tot 20:15 uur in het parochiezaaltje van de H. Hartkerk in Overhoven (Geldersestraat 37, Sittard). Is vrijdag als repetitiedag een probleem? Meld je dan tóch aan, want bij voldoende belangstelling wordt overwogen om een tweede repetitiedag en/of -tijd toe te voegen.

Lid worden van het koor kost helemaal niets, er wordt géén contributie gevraagd en iedereen is welkom.

Aanmelden kan bij dirigent Efrem Verleng. Hij is telefonisch bereikbaar op 0630567774 en per e-mail via [email protected].

Cookieinstellingen