Open dagen bij Zuyderland

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

In het weekend van 16 en 17 maart organiseert Zuyderland open dagen in de ziekenhuizen in Geleen en Heerlen en in zorgcentrum Hoogstaete in Sittard.

Daarmee biedt Zuyderland geïnteresseerden een blik achter de schermen.

Op de zaterdag 16 maart kun je op beide hoofdlocaties in Heerlen en Sittard-Geleen terecht voor de ‘Zuyderland Experience’. Er is dan van alles te beleven. Duik bijvoorbeeld in de wereld van de Virtual Reality en wordt de operateur van de toekomst, neem een kijkje achter de schermen van de Spoedeisende Hulp, Intensive Care, de Operatiekamers en diverse andere plekken.

Ook kun je van alles zien en beleven op de kinderafdeling, bij de Geestelijke Gezondheidszorg, het Ouderenplein, het Borstcentrum, de Oncologie enz.

Ook voor kinderen is er van alles te doen: van een berendoctor die alle beren en knuffels onderzoekt tot de gipsverbandmeesters die kinderen laten ervaren hoe het is om gips om een arm te hebben.

In de hal van het ziekenuis in Sittard-Geleen is ook de Thuiszorg van Zuyderland aanwezig.

Zorgcentra

Op zondag 17 maart vindt de jaarlijkse open dag plaats in Zuyderland Hoogstaete.

In dit zorgcentrum kunt u getuige zijn van demonstraties over innovatie en technologie in de zorg, zoals het gebruik van. Of maak kennis met de vrijwilligers, die iedere dag het verschil maken. Ontdek ook alles over de vacatures, leer-werkplaatsen en vakantiewerk bij Zuyderland Zorgcentra. Ook is er dan weer de alternatieve St. Joep-markt.

Werken in de zorg

Tijdens de open dagen zal er op alle locaties veel aandacht zijn voor het werken in de bijzondere wereld van de zorg. Heb jij wel eens gedacht aan een baan binnen Zuyderland? Dan is deze open dag, inclusief grote arbeidsmarkt, écht iets voor jou.

Zet nu alvast in je agenda:

  • Locatie Heerlen en Sittard-Geleen: zaterdag 16 maart, 10:00-15:00 uur
  • Locatie Hoogstaete: zondag 17 maart, 14:00-16:30 uur.

» Facebook event

Cookieinstellingen