Minister Bruins bezoekt Sittard en Weert

Minister Bruins
Foto: Rijksoverheid

Aanstaande zaterdag 9 maart bezoekt minister Bruins (VVD) de sportzone Sittard en voetbalvereniging SV Brevendia in Weert.

De minister wordt om 11:00 uur ontvangen nabij de sportzone in Sittard waar hij in gesprek gaat over lokale initiatieven in de sport. Hierbij bezoekt Bruins het project Meer Bewegen Voor Ouderen, dat al meer dan 1400 deelnemers kent en healthyLIFE een nieuw programma voor bewegings- en voedingscoaching. Wethouder Eefje Joosten (VVD) uit Sittard-Geleen is hierbij aanwezig evenals enige kandidaten voor de Provinciale Statenverkiezingen.

Bruins zet van beide organisaties een medewerker in het zonnetje, zij krijgen een bloemetje van de minister om hen te danken voor hun goede werk.

Vervolgens zal de minister doorreizen naar Weert, waar hij op bezoek gaat bij de voetbalvereniging SV Brevendia. Hier zullen meerdere verenigingen aanwezig zijn om een clinic/presentatie te verzorgen voor de minister. Ook hier worden een aantal vrijwilligers in het zonnetje gezet. Weertse kandidaat Provinciale Staten Thomas van Gemert (VVD) is hierbij aanwezig.

Karin Straus (lijsttrekker voor de VVD in Limburg): “Mensen in onze provincie hebben net als iedereen behoefte aan goede zorg en goede voorzieningen. Het is goed dat minister Bruins onze mooie provincie bezoekt om daarover in gesprek te gaan. We willen de minister daarnaast graag laten zien waar wij trots op zijn in Limburg.”

Reacties

Cookieinstellingen