Kasteelpark Born dankt bezoekers voor verkiezing tot Leukste Uitje

Foto: SGN

Op donderdag 7 maart jongstleden werd Kasteelpark Born door de leden van de ANWB uitgekozen tot Leukste uitje van Limburg 2019!

Voor het negende jaar organiseerde het Land van ANWB de verkiezing voor het Leukste uitje van Limburg. Kasteelpark Born deed voor de zesde keer mee en eindigde de voorgaande jaren steeds in de top drie van Limburg. Dit jaar werd het Kasteelpark opnieuw genomineerd en uitgenodigd om de feestelijke uitreiking in Hart van Holland in Nijkerk bij te wonen.

Alle genomineerden van de provincie-uitjes, de landelijke uitjes en uitjes over de grens waren uitgenodigd om er een feestelijke middag van te maken. De presentatie was in handen van de Limburgse Stella Gommans, bekend van tv.

Via een beeldscherm werden per provincie de genomineerden gepresenteerd aan het publiek. In Limburg streden dit jaar zes attracties om de felbegeerde titel.

Als Bronzen Uitje rolde Mondo Verde uit de hoge hoed en het Zilveren Uitje werd Kasteeltuinen Arcen, de winnaars van de afgelopen twee jaren. Groot was de vreugde dat Kasteelpark Born voor de tweede maal – eerder gebeurde dat in 2015 – gekozen werd tot Gouden Uitje van Limburg!

Uit het juryrapport bleek dat de leden van de ANWB erg te spreken zijn over de vriendelijkheid van het personeel, de prijs/kwaliteit verhouding en de sfeer in het Kasteelpark. En daar is men in Born bijzonder trots op!

Directie en medewerkers van Kasteelpark Born willen daarom iedereen die op het park heeft gestemd ontzettend bedanken. “Mede namens uw steun hebben we deze prijs gewonnen,” zo laat men weten. En verder hopen ze u ook in 2019 weer als bezoeker van het Kasteelpark te mogen begroeten.

Zie ook

» Kasteelpark Born verkozen tot leukste uitje van Limburg

Cookieinstellingen