BeneFits sponsort BeneFi(e)ts voor Huis van de Wijk!

BenefitsFits voor Huis van de Wijk in Geleen
Foto: Benefits

Het Huis van de wijk verleent wijkgerichte hulp (Geleen Zuid en de Kluis) door aanvullende ondersteuning te bieden op reguliere en geïndiceerde zorg.

Denk hierbij aan vervoer, boodschappenservice, hond uitlaten, dagbesteding intern of extern, maaltijdondersteuning, huishoudelijke klusjes e.d.

Kortom een divers aanbod van diensten die door mensen in de wijk ingehuurd kunnen worden en door gespecialiseerd personeel, leerlingen en geschoolde vrijwilligers uitgevoerd worden. En uiteraard staat de klant centraal, oftewel een arrangement op maat. Het Huis van de wijk is een initiatief van Zuyderland.

BeneFits heeft dezelfde motivatie, namelijk om zelfredzaamheid bij senioren in de wijk bevorderen. Om een steentje bij te dragen heeft BeneFits een fiets gesponsord. De BeneFi(e)ts is beschikbaar voor medewerkers en/of vrijwilligers die op deze manier snel en makkelijk naar klanten in de wijk kunnen gaan om een klus te klaren! In maart ging vrijwilliger Karin als eerste op de fiets naar een cliënt in de wijk!

Reacties