Oktoberfeest 2019: Brand Weizen paviljoen gaat de hoogte in

Foto: © Oktoberfeest Sittard

Het Brand Weizen paviljoen – de grootste feesttent op het Sittardse Oktoberfeest – komt er dit jaar behoorlijk anders uit te zien.

Een deel van het terrein waarop het Brand Weizen paviljoen de afgelopen jaren werd opgebouwd kan voortaan namelijk niet meer worden gebruikt vanwege het tussen Haspelsestraat, Odasingel en Lank Getske in aanbouw zijnde woon/zorgcentrum.

Reden voor de organisatie van het grootste najaarsfeest van het zuiden om dit jaar maar eens te kiezen voor een paviljoen met twee etages. Het bouwwerk biedt een vloeroppervlakte van 3360 vierkante meter en heeft een zijwandhoogte van 7 meter. He hoogste punt van het paviljoen is 12,25 meter.

De begane grond biedt ruimte aan 3900 feestgangers plus garderobe, toiletten en drankvoorziening, op de eerste etage bevinden zich 600 zitplaatsen met uitzicht op de bühne. Daarvandaan heeft men tevens een mooi uitzicht over het feestterrein op de schootsvelden, want het paviljoen is op de eerste verdieping voorzien van een glazen façade.

Het podium in het paviljoen zal weer zijn voorzien van de laatste nieuwe theatertechnieken.

Voor de zitplaatsen op het balkon gelden aparte passe partouts. Ook is het mogelijk voor een bepaalde dag een tafel voor 8 personen te reserveren en dan word je ook aan tafel bediend.

Op Paasmaandag vanaf 15:00 uur wordt in het paviljoen op de Markt het programma voor de vijftiende editie van het Oktoberfeest van Sittard gepresenteerd. Aansluitend start dan de online kaartverkoop.

Cookieinstellingen