Vegetarische Slager roept Little Willies terug

Foto: Vegetarische Slager

Door een fout in de productie kunnen de Little Willies van De Vegetarische Slager mogelijk stukjes hard plastic bevatten.

Er wordt dringend aangeraden om De Vegetarische Slager Little Willies met een houdbaarheidsdatum vanaf 10-4-2019 tot en met 07-05-2019 niet te consumeren.

Alle producten met een houdbaarheidsdatum van 08-05-2019 of later zijn volledig veilig voor consumptie. En ook alle andere producten van de Vegetarische Slager voldoen aan onze hoge veiligheids- & kwaliteitsnormen en zijn geschikt voor consumptie.

Als u in het bezit bent van één of meer van de betrokken producten wordt u verzocht om een e-mail te sturen aan [email protected] met een foto van de consumentenverpakking waarop de T.H.T. zichtbaar is. U ontvangt dan van De Vegetarische Slager een e-mail met informatie over hoe het aankoopbedrag aan u kan worden terugbetaald.

Als u geen e-mail kunt sturen, stuur dan de lege plastic verpakking, inclusief kartonnen sleeve, uiterlijk 10 mei 2019 naar:
De Vegetarische Slager
Antwoordnummer 10356
4800 VB Breda

Een postzegel is niet nodig. Vermeld uw naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer. U ontvangt dan uw aankoopbedrag retour.
Neem voor vragen of opmerkingen contact op via het telefoonnummer van De Vegetarische Slager: 030-2660417.

Reacties