Terrasverkiezingen: welk terras is het beste van Limburg?

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Er zijn jaarlijks tal van verkiezingen waaraan door iedereen die kan lezen kan worden deelgenomen.

We hebben het dus niet over verkiezingen voor Provinciale Staten of het Europees parlement, maar over verkiezingen die er écht toe doen!

Dagblad De Limburger heeft 20 terrassen door heel Limburg genomineerd voor de titel ‘Beste terras van Limburg’. Wie dat wil kan nog tot en met vrijdag 10 mei zijn of haar stem uitbrengen op het in zijn of haar ogen beste terras in onze provincie.

Over de waarde van de uitslag valt altijd te twisten, vooral omdat het vrij onwaarschijnlijk lijkt dat het merendeel van de mensen die hun stem uitbrengen ook daadwerkelijk álle genomineerde terrassen hebben bezocht en op basis van dezelfde criteria hebben beoordeeld. Iets dat je overigens zeker mag verwachten van degenen die de lijst genomineerden hebben opgesteld.

Kortom: net als bij verkiezingen voor beste kapper, bakker, slager et cetera lijkt het eerder een populariteitspoll dan wat anders, waarbij chauvinisme van de stemmer en de omvang van het netwerk van de genomineerden mede bepalend zullen zijn voor de uitslag.

Maar toch, zo’n titel is altijd leuk!

Daarom: één van de genomineerden is Buitenplaats De Vief Heringe aan de Molenweg in Sittard.

Foto: © Peter Bastings
Cookieinstellingen