Alex Ploeg in schouwburg De Domijnen – Ultimatum

Alex Ploeg
Alex Ploeg
Foto: De Domijnen

Aanstaande vrijdag 10 mei staat Alex Ploeg, die momenteel elke zondagavond te zien is in het satirische sketchprogramma Klikbeet op NPO3, met zijn eerste veelgeprezen avondvullende voorstelling ‘Ultimatum’ in Schouwburg De Domijnen.

Alex Ploeg

Alex is lid van Comedytrain en won de Publieksprijs van Cameretten (2016). Vorig jaar werd hij in de Volkskrant uitgeroepen tot Comedy Talent van 2018. Momenteel is hij elke zondag op NPO3 te zien in het satirische sketchprogramma Klikbeet (NTR).

Ultimatum

Soms moet je jezelf een ultimatum stellen. Bepalen wie je bent. Sterk zijn. Volwassen worden. Ergens voor staan. Alex weigert dit al jaren. Want kom op, hoe doe je dat als je een vat vol tegenstrijdigheden bent? Alex Ploeg is een zelfverzekerde jongen die het allemaal niet weet. Die rake vragen stelt over onderwerpen die er niet toe doen. Die razendsnel is, maar stagneert. Een coming of age story, après la lettre.

Recensies

  • NRC ****
    “Ultimatum is een indrukwekkend debuut, waarin Ploeg met een minimum aan middelen een even grappig als persoonlijk portret schetst van een eenzame jongen die hunkert naar liefde en erkenning.”
  • Trouw ****
    “Verrassend muzikale Ploeg lost cabaretbelofte in”
  • De Volkskrant ****
    “…om het tegenovergestelde van een mislukkeling te zien hoef je alleen maar naar het podium te kijken: daar staat een zelfverzekerde zaalinpakker te doen waar-ie goed in is.”

Alex Ploeg – Ultimatum
Vrijdag 10 mei 2019, 20:15 uur
Schouwburg De Domijnen, Monseigneur Claessensstraat 2, Sittard

Cookieinstellingen