Igor Stel ‘verovert’ nu ook het kasteel op de motte

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Horeca-ondernemer Igor Stel, onder meer bekend als exploitant van de voorburcht/voormalige kasteelboerderij van kasteel Limbricht, is de komende tien jaar kasteelheer op de motte.

Op zijn Facebookpagina vertelt Stel dat hij de komende 10 jaar ook het kasteel op de motte mag gaan exploiteren. Dat besluit is genomen na een geslaagde proefperiode waarin Stel in een deel van het kasteel activiteiten organiseerde. Voorburcht en kasteel worden gehuurd van de Stichting Kasteel Limbricht.

“Dit waanzinnig mooie gebouw wordt momenteel uitgebreid verbouwd en aangekleed waardoor we naast de eerste etage, waar we al een jaar een zestal historische aangeklede thematische vergaderzalen uitbaten, nu ook de tweede etage gaan vullen met een aantal conferentieruimtes, workshopruimtes en een paar super sfeervolle feest- en proeverijruimtes in de keldergewelven.” Het project wordt begeleid door architect Koen Savelkoul van Ontheroad Creatives.

Ook de prachtige binnenplaats en het voorplein zijn vanaf nu te huur voor evenementen, eventueel in combinatie met de historische ridderzaal, die inmiddels al enige tijd dienst doet als officiële trouwlocatie. Verder wil Stel een drietal Bed & Breakfast ruimtes in het kasteel onderbrengen.

Op de kleine binnenplaats van het kasteel op de motte
Cookieinstellingen