Conny Kleinen Liefste mama van Sittard

Sinds enkele jaren vindt daags voor Moederdag in het centrum van Sittard het evenement Alles veur de Mam plaats.

Daarbij worden moeders eens extra in de watten gelegd. Er werden rozen uitgedeeld, spotprenten gemakt om aan moeder cadeau te doen, gratis schoonheidsbehandelingen weggegeven, er was live muziek (Hard2Get), moeders kregen een gratis ijsje, je kon een gedicht voor Moederdag laten maken, kortom en was van alles te doen.

In de weken voorafgaand aan Alles veur de Mam konden kinderen hun moeder nomineren voor de titel Liefste Mama van Sittard. De jury selecteerde uit meer dan 60 inzendingen de 10 leukste, liefste, ontroerendste en origineelste nominaties.

Allen kregen zaterdagmiddag een leuk geschenkenpakket mee, met dank aan diverse winkeliers, supermarkt Coop en het Laagland Theater (theatervoucher voor moeder plus kind voor een voorstelling naar keuze). En uit de 10 genomineerde moeders werd middels loting de winnaar van de hoofdprijs getrokken.

Wethouder Jos Bessems reikte de prijzen uit aan de 10 geselecteerde moeders. De hoofdprijs – een weekendje gratis toeren in een mooie MINI – ging naar Conny Kleinen, die door dochter Fallon werd genomineerd voor de titel Liefste Mama van Sittard.

De verkiezing en de andere activiteiten tijdens Alles veur de Mam werden georganiseerd door het Centrummanagement van Sittard in samenwerking met de winkeliers. De organisatie was blij dat het weer, ondanks alle sombere voorspellingen, toch goed meewerkte. Het was dan ook lekker druk in de stad. “We hadden een aantal extra tentjes besteld voor het geval het vandaag zou regenen, maar die bleken gelukkig niet nodig.”

Cookieinstellingen