Fantasy Groove in Forum: concert door de jeugd van harmonie St. Jospeh

Foto: De Paek

Zaterdagavond geeft de jeugd van Harmonie St. Joseph uit Sittard voor het vierde jaar op rij een ongetwijfeld aansprekend concert.

Na het zeer succesvolle concert Music of the Universe in het Sittardse Forumtheater vorig jaar mei presenteren het Jeugdorkest en de slagwerkgroep Slasj van Harmonie Sint Joseph Sittard zich komende zaterdag 18 mei wederom in het Forumtheater voor alle muziekliefhebbers uit de regio.

Onder de titel Fantasy Groove brengen de jonge muzikanten vanaf 19:30 uur een uiterst gevarieerd programma. Slagwerkgroep Slasj gaat onder leiding van Roland Jaegers verder op de melodische weg met onder andere Exposure of Unitas Aureus. Verder hebben zij diverse popsongs op het programma staan waarmee zij u graag willen laten horen dat ze in Limburg niet voor niets volle zalen trekken.

Afgewisseld door het ruim 45-leden tellende jeugdorkest onder leiding van Marc Bongers zal het een spetterende avond worden.

Het jeugdorkest brengt u onder andere de filmmuziek uit Pirates of the Caribbean en Lion King. Daarnaast worden de Eftelingmedley en Klezmer Karnival ten gehore gebracht. Eigentijdse muziek die zeker ook de jeugd aanspreekt.

Harmonie Sint Joseph is maar wat trots op de omvang van de jeugdige aanwas en dit gezamenlijk optreden van jeugdorkest en slagwerkgroep. Het maakt duidelijk dat de Sint Joep met haar grote schare jonge blaasmuzikanten en slagwerkers de toekomst heeft. Een groot deel van de meer dan 100 leerlingen, die nu bij of via de Sint Joep een opleiding volgen, speelt namelijk in het jeugdorkest of zelfs al in het groot harmonieorkest.

Voor het concert van zaterdag zijn nog kaartjes verkrijgbaar. Entreekaarten kunnen voor € 7,50 worden besteld door een e-mail te sturen aan [email protected] en zijn op de avond zelf te koop aan de kassa in het Forumtheater.

Cookieinstellingen