Zaterdag Independent Bookstore Day in Nederland

Foto: Independent Bookstore Day

Op zaterdag 25 mei 2019 vindt in Nederland voor het derde jaar op rij de Independent Bookstore Day plaats.

Een dag met speciale uitgaven in gelimiteerde oplagen, prachtige optredens van schrijvers en dichters en bijzondere activiteiten in de Nederlandse boekwinkels.

Bijna tweehonderd boekhandels, verspreid over het hele land, doen mee aan Bookstore Day. Zij ontvangen die dag ruim honderd schrijvers en dichters. Van Maartje Wortel tot Bert Wagendorp; van illustrator Floor Rieder tot kinderboekenschrijver Ted van Lieshout; van taalkunstenaar Diggy Dex tot cabaretier Emilio Guzman. En dan rijden er ook nog eens vijftien ‘surprise’ dichters in vijf auto’s langs boekhandels door het hele land.

Bij Krings in Sittard is zaterdag van 14:00 tot 15:30 uur Anton Dautzenberg aanwezig. Hij wordt dan door Wim Krings geïnterviewd en draagt uit zijn werk. Dautzenberg zal uiteraard graag uw vragen beantwoorden en zal ook signeren.

Er zijn ook talloze speciale uitgaven die alléén op deze dag te koop zijn. Het gaat om zeventig exclusieve publicaties, gesigneerde exemplaren en scherp in prijs verlaagde boeken, van onder andere Brett Easton Ellis (speciaal vooruit op deze dag te krijgen), A.F.Th. van der Heijden (een exclusieve uitgave), Levi Weemoedt, Esther Verhoef en Ottolenghi (gesigneerd), Maarten Biesheuvels Verhalen uit het gekkenhuis (luxe editie) Neerlands Hoop in Bange Dagen (zeer scherp in prijs verlaagd).

Maar, let op, deze boeken en aanbiedingen zijn alleen op Bookstore Day, op 25 mei dus, te koop en niet vooraf te reserveren!

Cookieinstellingen