Kom jij ook naar de jeugdplay-in ‘Light feels good!’?

Concordia Obbicht
Concordia Obbicht
Foto: © Guido Hahnraths Photography

Op zaterdag 21 september aanstaande organiseert Concordia Obbicht een zeer bijzondere jeugdplay-in met de titel ‘Light feels good!’.

Deze jeugdplay-in is één van de vele activiteiten die Concordia in 2019 organiseert onder het mom van Belaef Blaosmeziek en haar 125-jarig jubileum.

Voor de leiding van de jeugdplay-in heeft Concordia niemand minder dan Jasper Staps weten te contracteren. Jasper is in de hafa-wereld vooral bekend van zijn fenomenale arrangementen die ook door vele professionele orkesten en artiesten regelmatig worden gebruikt. Denk nog maar eens terug aan het recente 5 mei Bevrijdingsdagconcert op de Amstel in Amsterdam. Het orkest van de Koninklijke Luchtmacht heeft die avond diverse arrangementen van Jasper gespeeld.

Daarnaast is Jasper natuurlijk ook een bekend saxofonist. Zo is hij de sideman in het begeleidingsorkest van Guus Meeuwis, maar ook begeleider van vele andere bekende artiesten.

Naast de algehele leiding over de jeugdplay-in zal Jasper ook optreden als repetitor voor de houtgroep. Als repetitor voor de kopergroep heeft Concordia Teus Nobel gecontracteerd. Teus is op dit moment één van de meest bekende Nederlandse trompetisten in de jazz- en popscene.

Voor de slagwerkers zal Maikel Claessens fungeren als repetitor. Maikel is vooral bekend als malletsolist en coördinator van de Sweelinck Academie voor jong toptalent aan het conservatorium in Amsterdam.

De play-in wordt in de avonduren afgesloten met een heus concert van het ‘Light feels good Orchestra’, natuurlijk onder leiding van Jasper Staps. Baarbij treden Teus en Maikel op als solist. Daarnaast treedt ook het Limburgse toptalent Romano Diederen op als solist met het ‘Light feels good Orchestra’.

Van dat bijzonder orkest kun jij deel uitmaken als je een hafa-instrument bespeelt en minimaal je diploma B hebt of een vergelijkbaar niveau. Dus, aarzel niet en geef je op! En verdiep je een dag lang samen met collega muzikanten, onder leiding van ware professionals, in het genre van de lichte muziek.

Cookieinstellingen