Vrijdag, zaterdag en zondag MP-Feesten in Geleen

<em>archieffoto 2015</em>
archieffoto 2015
Foto: MP Feesten

Komend weekend vindt hartje Geleen de dertiende editie plaats van de Marcellinus en Petrus Feesten, kortweg MP-feesten. Dat betekent drie dagen feest voor jong en oud.

De MP Feesten worden sinds 2007 elk jaar georganiseerd.

Vrijdag 28 juni: MP Fissa

Vrijdagavond wordt met MP Fissa geheel alcoholvrij afgetrapt door de jeugd tot 18 jaar. De organisatie zorgt voor ‘sexy’ alcoholvrije cocktails en daarnaast natuurlijk voor een daverende line-up met Bizzey, Supergaande, FØNKL, DJ AK, SBMG, Timm-Y en Rimbo.

Tickets kosten 15 euro in voorverkoop en 17,50 euro aan de avondkassa.

Alvast in de stemming komen? Bekijk dan hieronder de aftermovie van MP Fissa 2018.

Zaterdag 29 juni: MP 90’s Megaparty

Vaste prik op zaterdagavond tijdens de MP Feesten is de MP 90’s MegaParty: volle bak genieten van en uit je dak gaan met oude hits uit het laatste decennium van de vorige eeuw. Met Paul Elstak, Nakatomi, Dario G, DJ Kicken en het 90’s Forever DJ Team.

Tickets kosten 19,50 euro in voorverkoop en 24,00 euro aan de avondkassa.

Alvast in de stemming komen? Bekijk dan hieronder de aftermovie van MP 90’s Megaparty 2018.

Zondag 30 juni: Yamas-Dionysos

Op zondag is het van 13:00 tot 18:30 uur Grieks genieten geblazen met Yamas-Dionysos: dat is de naam én de ambiance die het grote stadsfeest ter gelegenheid van de Geleense patroonheiligen Marcellinus en Petrus dit jaar meekrijgt.

Muziek, eten, aankleding alles ademt Goddelijk Griekenland. Alles in de geest van Dionysos, de god van de landbouw, de vruchtbaarheid, de natuur, de wijn, het plezier en de dans, het leven, en van onsterfelijkheid. Bezoekers worden verzocht om een wit hemd of shirt te dragen. Ze ontvangen dan een blauw sjaaltje zoals in Griekenland vaak gebruikelijk is bij zomerfeesten.

Behalve heerlijke Griekse hapjes zijn er optredens van Nikolas Tanidis dans, Komboloï Griekse muziek, DJ Kicken en Hard2Get.

Liefhebbers van de Formule 1 en fans van Max Verstappen kunnen van 15:00 tot 17:00 uur de Grand Prix Formule 1 van Oostenrijk tussen de Griekse hapjes door live volgen.

Als appetizer ziet u hieronder een video-impressie van de MP-zondag van 2018, die in Spaanse sferen plaats vond.

Voorverkoopadressen

Meer informatie

Cookieinstellingen