Yamas-Dionysos oftewel Grieks genieten op z’n Geleens

<em>Yamas Dionysos - MP Feesten 2019, zondag 30 juni</em>
Yamas Dionysos - MP Feesten 2019, zondag 30 juni
Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Vandaag kwam een einde aan de dertiende en zonovergoten editie van de Marcellinus en Petrusfeesten in Geleen.

En dat gebeurde middels MP Yamas-Dionysos, oftewel een middag gezelligheid in een Griekse ambiance in de festivaltent op de Markt in Geleen. De bezoekers konden genieten van lekkere Griekse gerechtjes en werden ondertussen vermaakt met optredens van diverse artiesten. Het publiek was vooraf door de organisatie verzocht om in het wit gekleed te verschijnen. Wie daar gehoor aan gaf kreeg een blauw sjaaltje. Dat kan dan straks in de la bij het rode sjaaltje van vorig jaar.

Vanaf vanmiddag drie uur konden de raceliefhebbers genieten van de op een groot LED-scherm uitgezonden beelden van een fenomenaal optreden van autocoureur Max Verstappen, die de Grand Prix van Oostenrijk op zijn naam schreef. En daarna bleef het nog lang gezellig.

De MP-feesten gingen vrijdag van start met een geslaagde derde editie van MP Fissa, met een programma dat speciaal was afgestemd op de schoolgaande jeugd tot 18 jaar. Op het alcoholvrije feest werden lekkere alcoholvrije cocktails geschonken. En zaterdagavond ging het dak weer van de tent tijdens de MP 90’s MegaParty, inmiddels een echte traditie.

Cookieinstellingen