Feestavond 100 Jaar SLTC met feestelijke live act

Foto: SGN/Schaamschotten

Dit jaar viert de in het stadspark gevestigde Sittardse Lawn Tennis Club – SLTC – zijn honderdjarig bestaan.

Dat vraagt uiteraard om een daverend eeuwfeest en dat komt er dan ook, compleet met een aansprekende en in Sittard en omgeving zeer bekende live act. Op zaterdag 7 september wordt het clubhuis van SLTC omgebouwd tot een Jordaanse kroeg, een feestcafé à la Café Nol, zodat de mannen van de Schaamschotten er zich lekker thuis kunnen voelen.

De meest Amsterdamse feestband van Sittard viert dit jaar trouwens zijn 20-jarige bestaansfeest, met andere woorden: het wordt op 7 september samen met Frits Dirks, Joep Wijnands, Bert Schurgers, Sjef Schurgers en Cyrille Niël dubbel en dik feest op tennispark De Stenen Sluis.

De Schaamschotten weten als geen ander hoe iedereen op een avondje SLTC helemaal uit de bol kan gaan. Verschillende bandleden hebben namelijk ook ervaring op het gemalen baksteen.

De organisatie van het eeuwfeest is opgetogen dat de Schaamschotten willen meewerken aan de feestavond, ook omdat ze nog maar zeer sporadisch op andere evenementen dan het bekende Sittardse Smartlappenfestival optreden.

De organisatie hoopt u allen zaterdag 7 september op de eeuwfeestavond van 100 jaar SLTC te mogen begroeten.

Cookieinstellingen