Wegwerkzaamheden op de Havikstraat in Sittard

DaCapo College in Sittard
DaCapo College in Sittard
Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Tot en met zaterdag 13 juli wordt in de Havikstraat in Sittard, ter hoogte van de Valkstraat, een veilige fietsoversteekplaats aangelegd.

De verbouwing van de nieuwe huisvesting van het DaCapo college vordert goed. Na de opening is het belangrijk dat de ongeveer 1100 scholieren die het DaCapo College bezoeken veilig de school kunnen bereiken. Om deze reden wordt een veilige fietsoversteekplaats aangelegd ter hoogte van de Valkstraat. Ten behoeve van het vernieuwde DaCapo-gebouw worden twee nieuwe inritten aangelegd. Aan de Limbrichterweg worden tegelijkertijd verbeterwerkzaamheden uitgevoerd aan het fietspad.

Planning en bereikbaarheid

Er wordt in twee weghelften gewerkt, dat betekent dat verkeer in beide richtingen vrijwel altijd mogelijk blijft.

Alleen op zaterdag 13 juli moet de weg volledig afgesloten worden voor alle verkeer, want dan vinden de asfalteringswerkzaamheden plaats.

Het verkeer wordt dagelijks begeleid door verkeersregelaars.

wegwerkzaamheden Havikstraat bij DaCapo College

Klik op bovenstaande kaart voor een grotere weergave. Op de kaart is aangegeven waar en wanneer er werkzaamheden worden verricht.

Omleiding(en)

Op de gele omleidingsborden wordt duidelijk aangegeven hoe de ondernemingen aan de Industriestraat en winkelcentrum Limbrichterveld bereikbaar zijn op zaterdag 13 juli.

Cookieinstellingen