Open dag bij Gilde De Graven op zaterdag 7 september

Foto: Beeldcitaat Google

Op zaterdag 7 september houdt Gilde De Graven van 11:00 tot 15:00 uur haar jaarlijkse Open Dag.

Gilde De Graven is alweer een jaar gevestigd in gemeenschapshuis ’t Trefpunt in Munstergeleen, maar merkt dat dit bij veel mensen nog onbekend is. Gilde De Graven is een niet-commerciële vrijwilligersorganisatie voor iedereen die er plezier in heeft, om zijn of haar ervaringen, kennis en dergelijk over te dragen aan anderen. Daarbij staat plezier hebben met elkaar hoog in ons vaandel.

Gilde De Graven nodigt iedereen van harte uit om op deze Open Dag kennis te komen maken.

Tijdens de open dag worden allerlei workshops van de cursussen aangeboden. Het aanbod van de cursussen is groot en zeer divers. Van computercursussen – iPad en iPhone en Microsoft Windows 10 voor beginners – tot taalcursussen: Duits voor gevorderden, Engels voor beginners, Frans voor beginners, Franse opfriscursus en Frans Le Tour de France en chansons, Spaans voor beginners en Spaans voor gevorderden. Verder zijn er ook creatieve cursussen: bloemschikken en schilderen, maar ook wandelingen en fietstochten.

Twee leesclubs van Suzan Voncken en een leesclub van Wim Krings staan op het programma van Gilde De Graven. Verder worden er in de loop van het jaar allerlei lezingen en excursies georganiseerd. Over een aantal daarvan vindt u al informatie op de website van het Gilde. Helemaal nieuw in het programma zijn:

  • wijnproefcursus door Ed Villevoye
  • naaicursus door Monique Nieling
  • healingcursus door Birgit Urlings
  • Microsoft Excel en Word voor beginners

Meld u aan bij Vrienden van Gilde De Graven en u ontvangt automatisch de nieuwsbrief met updates van het cursusprogramma.

Reacties