Najaarseditie Fashion Walk in centrum van Geleen

Foto: CM Geleen

Op zaterdag 14 september vindt in het centrum van Geleen de najaarseditie plaats van de ‘Fashion Walk’.

Op die dag draait álles in het centrum van Geleen om actuele mode. Zeventien Geleense ondernemers presenteren dan op spectaculaire wijze de modetrends van dit najaar.

Op zoek naar nieuwe kleding om uw wintercollectie aan te vullen? Kom dan naar het centrum van Geleen en laat u verrassen door alles wat Geleen u op fashiongebied te bieden hebben. Bij alle deelnemende ondernemers kunt u op zaterdag 14 september terecht voor net dat beetje extra advies om goed gekleed en vol zelfvertrouwen het najaar in te gaan. Denk daarbij aan advies van een professionele visagiste, extra kleuradvies of uitleg over de laatste modetrends. In diverse zaken wordt zelfs gezorgd voor een hapje en drankje terwijl u rustig rondsnuffelt in de nieuwe najaarscollectie. Lees verder onder de foto.

CM Geleen

Door de inspanningen van lokale ondernemers zal er een breed aanbod worden geshowd van dames- en herenmode, maar ook kinderkleding, nachtmode, schoenen en zelfs de nieuwste (zonne)brillen ontbreken niet. Alle geshowde outfits en producten zijn direct verkrijgbaar in de winkels. De modeshows vinden plaats in de Salmstraat om 12:30 uur, 14:00 uur en 15:30 uur. Dit alles onder professionele begeleiding van organisatie- en modellenbureau Sessibon. Tussen de modeshows in vindt er op de catwalk een memory spel plaats. Door hieraan deel te nemen maakt u kans op geweldige prijzen. Zo wordt er onder andere drie keer 150 euro shoptegoed weggegeven. Op zaterdag is er tevens weekmarkt, een extra reden om ons centrum te bezoeken.

De ‘Fashion Walk’ wordt mede mogelijk gemaakt door Centrummanagement Geleen in samenwerking met organisatie- en modellenbureau Sessibon en lokale ondernemers.

De volgende ondernemers nemen deel aan de ‘Fashion Walk’: Berden Mode, Bristol, Cooijmans Herenmode, Damesmode Welten-Bronkhorst, Donners Kindermode, Droomlingerie, HEMA, Heunen Juweliers & Opticiens, Joelle Boers Studio, MPC XL Maatkleding, New Yorker, Seven Moons, Smaak, Specsavers, Suzanne’s Literie, Van Haren en Zeeman.

Meer informatie

Parkeren

Bezoekers van het centrum van Geleen kunnen de eerste twee uren gratis parkeren op de volgende parkeerterreinen:

  • Koningsplein (bij Lidl, beneden) (72 plaatsen)
  • Annastraat (106 plaatsen)
  • Markt voor gemeentehuis (96 plaatsen)

CM Geleen

Cookieinstellingen