Deze week is Tijd voor Max op toer in Sittard

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Het Tv-programma Tijd voor Max wordt van maandag 23 tot en met vrijdag 27 september uitgezonden vanaf de Markt in Sittard.

Sittard is naast Zwolle, Delft en Enkhuizen een van de vier middelgrote steden in het land van waaruit de uitzending zal worden verzorgd.

Het door Martine van Os en Sybrand Niessen en op vrijdagen door Carrie ten Napel gepresenteerde programma wordt op werkdagen van 17:10 tot 17:55 uur uitgezonden op NPO1.

Wie de uitzending wil bijwonen kan zich daarvoor aanmelden op www.tijdvoormaxoptoer.nl.

Arabiste, voormalig diplomate en Eerste Kamerlid Petra Stienen is te gast. Stienen is geboren in Limburg en komt vertellen over haar nieuwe boek: ‘Ontdek je Charisma’. Acteurs Maartje van de Wetering en Porgy Franssen zijn te gast om te vertellen over de theatervoorstelling ‘Peachez’ waarin ze beiden te zien zijn. Peachez gaat over een fatale liefdesgeschiedenis en is een theaterbewerking van de gelijknamige succesroman van Ilja Leonard Pfeijffer.

Joke Alberts en Christa Krommenhoek, respectievelijk de weduwe en de dochter van zanger Koos Alberts, zijn te gast in verband met het boek dat deze week over de overleden volkszanger verschijnt. Dit boek, ‘De kracht van liefde’, is geschreven door dochter Christa.

Ook actrice Carine Crutzen schuift in de laatste toerweek aan. Ze schreef een boek over haar jeugd en relatie met haar ouders; ‘Uit het Zuiden’. Verder zijn onder anderen te gast in Sittard: vaste huisarts dokter Ted van Essen, culinair journaliste Janny van der Heijden en meester patissier Robèrt van Beckhoven.

 

Reacties