Overhoven gaat in de uitverkoop!

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Op zaterdag 28 september aanstaande, op Nationale Burendag, vindt in Overhoven de allereerste garagesale in de geschiedenis van de wijk plaats.

In het kader van Nationale Burendag hebben zich ruim 90 deelnemers uit de wijk aangemeld, een aantal dat de organisatoren Ineke van den Aakster en Fred den Rooijen voor de eerste editie nooit hadden verwacht.

Deelname aan de garagesale is uiteraard gratis. De garageverkoop begint zaterdagochtend om 10:00 uur en duurt tot zaterdagmiddag 17:00 uur.

Straten uit alle delen van de wijk doen mee, te weten: Verlengde Heinseweg, Rijksweg Noord, dr. Philipsstraat, Sint Petrusstraat, Heistraat, Sint Jorisstraat, Oude Heiweg, Nusterweg, Halderstraat, Kastelenweg, Walborgstraat, Rolandsweg, Hattemstraat, Grasbroekstraat, Daelenbroekstraat, Annadaelstraat, Lichtenbergstraat, Schaloenstraat, Cortenbachstraat, Overhoven, Beekstraat, Baandertweg, Thorbeckestraat, Abraham Kuyperstraat, Pater Schreursstraat, Pater Chevalierstraat, Geldersestraat en Vouerweg.

De deelnemers maken bij hun pand door het ophangen van een affiche of ballonnen duidelijk dat ze meedoen aan de garagesale.

Of het een jaarlijks terugkerend wijkgebeuren gaat worden en wie dan het organisatiestokje overneemt wordt in de loop van volgende week bekend.

Dus: zaterdag 28 september óp naar koopjesdag in Overhoven!

Cookieinstellingen