Puk van Beek is Sittard’s eerste Mini Miss Oktoberfeest

Foto:

Op initiatief van baby-, peuter- en kinderspeciaalzaak De Rammelaer op de Steenweg in Sittard werd vandaag de eerste Mini Miss Oktoberfeest gekroond.

De primeur kwam toe aan de net 8 jaar geworden Puk van Beek, dochter van Koen en Georgette van Beek, uitbaters van Coffee Mundo.

Puk werd gekozen uit in totaal maar liefst 48 kandidates, in leeftijd variërend van 6 maanden tot 10 jaar.

Deze pittige jongedame zit in het dagelijks leven in groep 5 van basisschool Leyenbroek en speelt fanatiek hockey bij HC Scoop. Wat het ‘sjoenkele’ betreft zit het ook helemaal goed, want ze danst bij Urban Dance Factory. En feest vieren zit bij de familie Van Beek sowieso in de genen.

Sittards allereerste Mini Miss werd vanmiddag bij De Rammelaer officieel gekroond door Charlotte Rademacher en Veerle Savelkoul, twee grote ex-missen Oktoberfeest. Ze kreeg een kroontje, een schort met opdruk Mini Miss Oktoberfeest, een bedelarmbandje van Marked met Oktoberfeestbedeltjes, een Oktoberfeestspeld en een bosje bloemen. Bovendien krijgt Puk volgend jaar een mooie nieuwe Dirndl cadeau van De Rammelaer.

Op de foto boven het bericht: vooraan in het midden Mini Miss Oktoberfeest Puk van Beek, achter haar van links naar rechts Charlotte Rademacher (Sittards eerste Miss Oktoberfeest), Veerle Savelkoul (ex Miss Oktoberfeest), Sjo van den Berg (De Rammelaer), Eefje Schenk (Marked) en Michelle van den Berg (De Rammelaer).

Puk van Beek
Statieportret met pa en ma.
Cookieinstellingen