Vanmiddag om 13:00 uur: Ode aan blaasmuziek met MaChlast!

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Vorig jaar was een fenomenale Vlado Kumpan op de zaterdagmiddag van het Oktoberfeest gratis te bewonderen in het Brand Weizen paviljoen.

Het werd een topmiddag voor liefhebbers van blaasmuziek. Dit jaar zet de organisatie van het Oktoberfeest de nieuwe traditie voort. Nu is het aan MaChlast om aan het succesvolle optreden van Vlado Kumpan een vervolg te geven.

Het in 2003 opgerichte MaChlast brengt goede, eigen composities van Oostenrijkse blaasmuziek. Wat begon met een gezellige groep met een voorliefde voor de Oostenrijkse blaasmuziek, is uitgegroeid tot een groep met een cultstatus in de blaasmuziek en is op weg om festivalpodia en concertzalen van Europa te veroveren, ook tijdens de 15e editie van het Oktoberfeest in Sittard!

MaChlast heeft al vele optredens op radio en televisie gemaakt in Oostenrijk, Italië , Duitsland , Nederland , Slowakije en Zwitserland, evenals op festivals, zoals Woodstock der Blasmusik, georganiseerd door MaChlast-trompettist Simon Ertl.

Het optreden van MaChlast is vanmiddag vanaf 13:00 uur gratis te bezoeken in het Brand Weizen paviljoen op het Oktoberfeestterrein in Sittard.

Cookieinstellingen