CONNECTED – een soort offline Tinder in poppodium Volt

Foto: SGN

Op 23 oktober vindt in poppodium Volt aan de Odasingel in Sittard het evenement CONNECTED plaats.

Het evenement is bedoeld voor eerstejaars HBO-studenten. De organisatoren willen op een innovatieve manier mensen met elkaar verbinden. Bezoekers kunnen kiezen uit drie verschillende kleuren polsbandjes. De kleur van het bandje bepaalt de relationele ‘status’ van de drager of draagster: rood = taken, paars = hard to get/complicated en groen = single and ready to mingle.

“Door dit thema toe passen wordt de drempel om iemand aan te spreken direct verlaagd en zal er veel gedanst en gesjanst worden,” zo denken de organisatoren van Connected.

Tinder, maar dan offline

De avond kent een line-up met veel dance en slow dance acts, deze Dj’s zullen te tent flink warm draaien. “Door op deze manier te verbinden wordt er anders naar mensen gekeken en vindt er een soort offline Tinder plaats. Wij zullen er in ieder geval alles aan doen om de sfeer dusdanig gezellig te krijgen dat er meerdere edities zullen volgen,” aldus de organisatoren. Dus: hou je van dansjes & drankjes én ben jij niet bang om een beetje te flirten? Dan wil je Connected niet missen. Wie weet kom je in Volt wel de ware tegen…

Kaarten kosten 5 euro en zijn online te bestellen bij Poppodium Volt.

Reacties

0