Pitpop in Pitboel Theater

Foto: © René Bradwolff

Op zondagmiddag 27 oktober is er vanaf 14:00 uur weer Pitpop in de intieme zaal van het Pitboel Theater aan de Montgomerystraat in Sittard.

De line-up ziet er als volgt uit:

Basement 13 (Sittard)

Licht uit, spot aan… iedereen een drankje?….gitaren ‘even’ stemmen….drum ‘stemmen’…. “oh ik heb nog geen geluid” TEST TEST!!! Ready? Set….GO… Lets make some noise!!! “WAT ZEG JE??” -friday routine-

Nighthawker (Maastricht

Nighthawker is een nieuwe Limburgse band die zich niet zomaar in één muzikaal hokje wil laten plaatsen. Fleetwood Mac meets Led Zeppelin, een vlotte omschrijving die net zo ambitieus als kort door de bocht is. Nighthawker is vooral Nighthawker!

Spoonfed (Parkstad)

“Bourgondisch brutaal en verdomd lekker.” Muzikale invloeden worden doorgaans met de paplepel ingegoten. Smaak wordt na elke hap opnieuw verfijnd. Spoonfed zet daarom meteen een kruidige mix van KISS, Royal Republic, Danko Jones en Foo Fighters op het menu. Met de gecombineerde expertise van vier sterrenchefs schotelt deze kersverse Nederlandse rock band je een hoofdgerecht voor om de vingers bij af te likken. Zowel de fijnproever als de liefhebber van een vette hap wordt met een voldaan gevoel afgeserveerd. Spoonfed zet zichzelf vanaf de eerste traktatie met dikke letters op de kaart.

Reacties