‘Effe lekker griezeluh’ met Jong Nederland

Foto: CC0 via Pixabay

Op zaterdagavond 26 oktober organiseert Jong Nederland – met dank aan een grote groep vrijwilligers – een echte Halloween spokentocht.

De te lopen route zit uiteraard vol schrikelementen en voert naar het spookachtige Danikerbos en terug naar ’t Plenkhoes. De wandeling is gegarandeerd goed voor een onvergetelijke avond voor jong en oud.

Geen tocht voor schrikachtige watjes, je moet wel een beetje lef hebben! Wie durft is zaterdagavond 26 oktober vanaf 19:00 uur bij ’t Plenkhoes aan de Bachstraat 2 in Geleen. De tocht duurt 1 tot 2 uur. En omdat dapperheid weinig met leeftijd heeft te maken is iedereen van 8 tot 88 jaar oud welkom om mee te doen.

Bij terugkomst in het Plenkhoes kan er in het café nog gezellig worden nagegriezeld en geswingd en kom je misschien wel een van de griezels uit de wandeltocht tegen.

Tip: zorg voor goed en waterdicht schoeisel. Kinderen onder 14 jaar mogen alleen meedoen onder begeleiding van minimaal 1 volwassene. Het aantal deelnemers is beperkt, vooraf inschrijven is gewenst. Groepen tellen maximaal 8 deelnemers. Deelname kost 8 euro per persoon, kinderen tot en met 14 jaar wandelen voor 6 euro per persoon mee. Na inschrijving ontvangen deelnemers hun starttijd via e-mail.

Het inschrijfgeld dient vooraf per bank te worden betaald via NL55RABO0333929810 t.n.v. Stichting Jong Nederland Lindenheuvel, onder vermelding van Halloween 2019. De inschrijving is pas definitief na ontvangst van het inschrijfgeld.

Het inschrijfformulier na invullig graag versturen naar [email protected].

Cookieinstellingen