NIEUW! Inspired Shopping Loterij

Foto: Sittard Genieten Voorop

Het intieme event Inspired Shopping bestaat dit jaar vijf jaar. Tijd om een extra vleugje spanning en sensatie toe te voegen.

Centrummanagement Sittard introduceert in samenwerking met de Sittardse ondernemers de speciale Inspired Shopping Loterij. Een geheel nieuw onderdeel dit jaar waarbij bezoekers kans maken op fantastische prijzen. Shoppen was nog nooit zo spannend!

Hoe werkt het?

Het is héél eenvoudig. Verzamel vrijdag 1 november alle aankoopbewijzen die je bij horeca- of winkelierszaken in de binnenstad van Sittard heb verkregen. Neem alle aankoopbewijzen mee naar de loterij-stand op de Markt en ontvang voor iedere uitgegeven €25 een lot uit de Inspired Shopping Loterij. Oftewel, tijd om je slag te slaan en je winkansen te vergroten. Misschien ben jij wel een van de gelukkige winnaars?

Maak kans op mooie prijzen!

De prijzen van de allereerste Inspired Shopping Loterij zijn niet mis. Zo maak je kans op een overnachting bij het prachtige Hotel Merici, een overnachting bij het kleinste kasteeltje van Nederland: Casa Mia, een weekendje rijden in een gloednieuwe Lexus van Mengelers Groep, een kinderfiets t.w.v. €75 aangeboden door Rammelaer en tientallen cadeaubonnen van €50 van diverse winkels- en horecazaken in Sittard. Het totale prijzenoverzicht wordt binnenkort bekend gemaakt op deze pagina.

Trekking

Om 17:00 uur vindt op de Markt in Sittard de trekking plaats. Ben je niet in de gelegenheid om de trekking bij te wonen? De uitslag wordt op de website www.sittardgenietenvoorop.nl bekend gemaakt. De gewonnen prijzen kunnen tot en met 17 november 2019 opgehaald worden bij Music Machine in Sittard.

Inspired Shopping

Cookieinstellingen