Première voor Zittesje Revuu ‘Hoog bezuik’

Foto: © Roelfotografie

Na maanden van voorbereidingen gaat vanavond om 20:00 uur het doek open voor de eerste voorstelling van de Zittesje revue ‘Hoog bezuik’.

De reacties van het publiek na afloop van de generale repetitie waren enthousiast. De mooie liedjes, het humoristische spel en de fraaie decors zorgen voor een heerlijke generale repetitie met een warm applaus na afloop van de voorstelling voor de ruim 120 medewerkers aan deze productie.

De rode draad van de nieuwe productie vormt het ‘hoog bezuik’ dat Sittard aan doet. Geen beroemdheden of koninklijk bezoek, maar buitenaards. Door een navigatiefout zijn ‘de mannen van Mars en de vrouwen van Venus’ met hun shuttle gecrasht. De buitenaardse wezentjes met hun vriendelijke karakter en spitse oren voelen zich snel thuis op de plek waar ze geland zijn. Ze leren de taal spreken en maken kennis met de cultuur en de gebruiken van de streek. Uiteindelijk lukt het hen om het vertrouwen te winnen van de plaatselijke bevolking die hen helpt om hun shuttle weer de lucht in te krijgen. Verlaat het vriendelijke bezoek Sittard nog op tijd voordat een iets te enthousiaste journalist hen ontdekt?

‘Hoog bezuik’ is een prachtige avond uit in de schouwburg van Sittard. De Revuu kent een mix van hartelijk lachen en dan weer een traantje wegpinken. Een wervelende theatershow vol humor, actuele spitsvondigheden, zang, ballet, modern decor en live-muziek van een grote big band. Na vanavond is de Zittesje revuu ook nog te zien op 9, 10, 15,16,17, 22, 23 en 24 november in Schouwburg De Domijnen. Op de laatste voorstelling na (matineevoorstelling, aanvang 14.30 uur) beginnen alle uitvoeringen om 20.00 uur. De kaarten kosten 28,50 Euro per persoon en dat is inclusief een pauzedrankje. Kaarten zijn te bestellen via de website van Schouwburg De Domijnen.

Scene uit Hoog Bezuik
Scene uit Hoog Bezuik – Foto: © Roelfotografie

Reacties