Veertienjarige Tijn tekent platencontract bij Xzata Music

Foto: Paulo Guereta from São Paulo [CC BY 2.0 (https://creativecommons.org/licenses/by/2.0)]

De 14-jarige Tijn (DJ T12) uit Beek heeft onlangs zijn eerste platencontract bij Xzata Music getekend. Dit heeft zijn platenmaatschappij bekend gemaakt.

Carrière

T12 is een van de jongste DJ’s in Nederland. Zo begon hij op 10-jarige leeftijd al met DJ-en in zijn slaapkamer. Al snel begon hij op te treden op lokale feesten en evenementen. Inmiddels staat de talentvolle DJ op grote festivals zoals Castle of Love, White Thursday, Parkcity Live & The Cavemanrun. Daar wordt dus nu een platencontract aan toegevoegd. Lees verder onder de foto.

T12 bij het tekenen van het platencontractmet Xzata Music in Geleen

NDJK

In 2017 nam Tijn deel aan de NDJK – de Nederlandse DJ-kampioenschappen – die werden gehouden in Landgraaf. Hij haalde de finale en won de NDJK 2017. Hij werd de beste DJ onder de 18 jaar van Nederland. Bovendien had hij de meeste punten van de hele competitie, waardoor hij de beste algehele DJ van de NDJK 2017 was.

Zie ook: Geleense brugklasser Nederlands DJ Kampioen

L1

Tijn werd in 2017 uitgenodigd voor het televisieprogramma Talent & Co. Het dagelijkse leven van vijf talenten met verschillende specialisaties uit heel Limburg werd een jaar lang bekeken. Dit bood hem veel kansen om zijn carrière verder te ontwikkelen.

Het nummer “The Rave” komt op 18 November uit en is nu al te zien op Youtube.

Cookieinstellingen