Geen treinen tussen Sittard en Roermond van 21-24 november

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Van donderdag 21 tot en met zondag 24 novembers aanstaande rijden er geen treinen op traject Sittard-Roermond en het traject Roermond-Swalmen.

Door werkzaamheden aan het spoor rijden er vanaf donderdag 21 t/m zondag 24 november op verschillende trajecten rondom Roermond geen treinen. Arriva en NS bieden vervangend busvervoer.

Op donderdag 21 november rijdt er geen stoptrein van Arriva tussen Echt en Roermond (RS12). Van donderdag 21 november t/m zondag 24 november rijdt Arriva geen treinen (RS11) tussen Roermond-Swalmen en in diezelfde periode rijdt de NS geen intercitytreinen tussen Roermond-Sittard. Van vrijdag 22 november t/m zondag 24 november rijden er ook geen stoptreinen van Arriva (RS12) op het gehele traject tussen Sittard en Roermond. Reizigers kunnen gebruikmaken van trein vervangende bussen.

Reizen met vervangende bussen

Voor het vervoer met een vervangende bus heeft de reiziger een geldig vervoerbewijs nodig zoals bijvoorbeeld een OV-chipkaart. Je moet hiermee ingecheckt zijn bij het station waar vandaan je vertrekt en weer uitchecken op het station van bestemming. In verband met de inrichting van de bus is het meenemen van fietsen helaas niet mogelijk.

Reistijd

Reizigers dienen rekening te houden met een langere reistijd. Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden. De dienstregeling van het vervangende busvervoer kun je bekijken via arriva.nl/limburg. Arriva adviseert reizigers vooraf hun reis te plannen via de Arriva app of in de reisplanner op arriva.nl. Hulp of advies nodig? Bezoek dan het Arriva OV Servicepunt in Roermond of Sittard. NS adviseert intercityreizigers hun reis te plannen met de reisplanner van ns.nl.

Reacties