Tapperie De Gats op plek 2 Misset Café Top 100

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Vanavond vond in Nijkerk de bekendmaking plaats van de Misset Café Top 100. Een uitreiking die door tal van kasteleins met grote spanning tegemoet werd gezien.

Van de 100 door Misset in de Top-100 geplaatste café’s bevinden zich er tien in Limburg. Hoogstgeplaatste Limburgse kroeg in de Top-100 is dit jaar Tapperie de Gats op de Markt in Sittard.

Na vorig jaar als debutant de Top-100 te zijn binnengestormd op een negende plek leggen Sanne en Frank Braam ditmaal beslag op de tweede plek van de Top-100. Alleen Sijf in Rotterdam kreeg een iets hogere jurywaardering.

Veel lof van de jury voor de prachtige zaak die Tapperie de Gats is, het concept dat naast eten – met veel streekgerechten en de pan op tafel – ook een zeer ruime sortering aan speciaalbieren biedt. Volgens de jury wordt de zaak op een moderne manier en met visie en beleid gerund en weten Frank en Sanne duidelijk wat ze willen, waar ze naar toegaan met hun café en hoe ze daar komen. Liefhebbers én ondernemers in een!

Behalve Tapperie de Gats staan ook de volgende Limburgse kroegen in de Misset Café Top-100: Oak 34 – Maastricht (#6), De Klep – Venlo (10), De Karkol – Maastricht (16), De Poshoorn – Maastricht (40), Central – Venlo (55), Goesting – Venray (65), D’r Klinge – Heerlen (67), In Den Ouden Vogelstruys, Maastricht (830 en De Verleiding – Roermond (87).

Cookieinstellingen