Bioscoopmiddag voor arme gezinnen regio Sittard-Geleen

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Het Limburgs Sinterklaasjournaal en Foroxity Filmarena hebben tickets beschikbaar gesteld voor het Grote Verjaardagsfeest van Sinterklaas aan de Stichting Èngele van Zitterd-Gelaen.

Zo kunnen ruim 20 gezinnen die moeite hebben de eindjes aan elkaar te knopen alsnog genieten van een mooi Sinterklaasfeest.

De Stichting Èngele van Zitterd-Gelaen zet zich in voor gezinnen in de regio Sittard, Geleen, Born die, om wat voor reden dan ook, in aanmerking komen voor de voedselbank. Behalve voor levensmiddelen kunnen gezinnen ook terecht bij de Èngele voor kleding, huisraad en begeleiding.

Om deze arme gezinnen te helpen hun Sinterklaasviering te realiseren hebben het Limburgs Sinterklaasjournaal en Foroxity Filmarena de handen in elkaar geslagen en de Èngele voorzien van tickets voor hun Sinterklaasshow in de bioscoop, inclusief een lekkere traktatie.

Tijdens het Grote Verjaardagsfeest van Sinterklaas wordt een korte samenvatting van het Limburgs Sinterklaasjournaal vertoond, gevolgd door de laatste aflevering van het seizoen. Na de film kunnen kinderen feest vieren met de Sint en de Pieten uit de serie in de foyer van de bioscoop.

Het Grote Verjaardagsfeest van Sinterklaas wordt op woensdag 4 december 2019 vanaf 14:00 uur gehouden bij Foroxity Filmarena aan Rijksweg Zuid 271 in Sittard.

Reacties