Kerstconcert in Grote Kerk van Sittard op 14 december

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

De Sint Petrus’ stoel te Antiochiëkerk, oftewel de Grote Kerk van Sittard is een prachtige plek om een kerstconcert bij te wonen.

Op zaterdag 14 december aanstaande verzorgen harmonie Sint Joseph Sittard onder leiding van dirigent Bjorn Bus en Oratoriumvereniging Sittard-Geleen onder leiding van dirigent Alice Hendrikx een kerstconcert in deze sfeervolle middeleeuwse gothische kerk. De befaamde organist Theo Hes bespeelt het kerkorgel.

Op drie in de kerk opgestelde grote videoschermen worden de optredens van het harmonieorkest, het koor, dirigenten en organist in beeld gebracht.

Het concert begint om 19:30 uur, de kerk is open vanaf 19:00 uur. De entree voor dit fraaie concert bedraagt 12,50 euro en is inclusief een drankje dat na afloop van het concert (circa 20:45 uur) wordt aangeboden in het in kerstsfeer versierde repetitielokaal van harmonie Sint Joseph op het nabijgelegen Kloosterplein. U bent daar van harte welkom.

Kaarten zijn te bestellen via onderstaande link (contactformulier website harmonie Sint Joseph).

KRISMES MIT DE PAEK

Op zaterdag 14 december organiseren wij KRISMES MIT DE PAEK in de Petruskerk. Kaarten zijn verkrijgbaar via http://www.sintjoep.nl/, zien wij u ook?

Geplaatst door Harmonie St. Joseph Sittard op Zaterdag 2 november 2019

(Geen geluid? Klik dan op de afbeelding van het luidsprekertje voor geluid.)

Cookieinstellingen