Toneelclub Gäöl ’62 brengt Rependreef 18 in de Hanenhof

Foto: Jan Gulikers

Op 11 januari staat Toneelclub Gäöl ’62 op de planken in de Hanenhof in Geleen. Het gezelschap speelt altijd Limburgse komedies die zijn gebaseerd op bestaande stukken.

De voorstelling van dit jaar is getiteld ‘Rependreef 18’ en gaat over een stel dat al jaren riant leeft van een gage die een tante uit Zuid-Afrika maandelijks overmaakt, omdat de man van het koppel haar heeft verteld dat hij rechten heeft gestudeerd en als rechter werkt, terwijl hij daadwerkelijk niet veel meer doet dan thuis zitten. Wanneer er een brief van de tante komt, met de mededeling dat ze graag bij hen langs wil komen, is er natuurlijk paniek in huis. Dit zorgt uiteindelijk voor een zeer vermakelijk gebeuren.

De cast bestaat voor dit stuk uit Rinie Thijssen (speelster sinds 1962), Peter Claus (dit jaar 40 jaar speler), Peter Thijssen (volgend jaar 40 jaar speler), Hilly Thijssen en Wilco van Excel.

De spelers spelen al zoveel jaren samen dat zij sinds enkele jaren zonder regisseur repeteren en spelen. Elk jaar verkoopt de toneelgroep in Geulle 10 voorstellingen uit. Ook spelen ze al jaren in Geleen, echter pas sinds 2018 in de Hanenhof.

De uitvoering van Rependreef 18 vindt plaats op zaterdag 11 januari 2020 in de Hanenhof in Geleen. De zaal is open om 19:00 uur, de voorstelling begint om 20:00 uur. De entree bedraagt 8,50 euro.

Kaarten zijn te bestellen door een e-mail te sturen aan [email protected] onder vermelding van naam en aantal kaarten. Telefonisch bestellen kan op 19 december en van 2 tot en met 9 januari tussen 19:00 en 20:00 uur via 0640577859. Dat nummer kunt u ook gebruik om kaarten te bestellen via WhatsApp.

Reacties