Update Chocolade-attentie SABIC

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Vanwege de overlast die veel omwonenden van naftakraker Olefins 4 hebben ervaren tijdens het opstarten van de installatie na een grote onderhoudsbeurt biedt SABIC excuses aan.

De chemiegigant doet dat middels een chocolade-attentie, die kan worden aangevraagd via www.sabic-chocolade.nl. De chocolade-attentie kan tegen overlegging van een waardebon enkel op 27 en 28 december worden opgehaald bij vestigingen van chocolatier Rousseau in Makado Beek, Stein, Geleen, Sittard Centrum en bij de fabriekswinkel in Sittard. De overige vestigingen van Rousseau Chocolade accepteren de waardebon niet.

Om de chocolade-attentie op te kunnen halen moet de aanvrager zich registreren op www.sabic-chocolade.nl en na registratie de waardebon afdrukken. Zonder deze uitgeprinte waardebon kunt u de attentie niet ophalen.

Om iedereen zo goed mogelijk te informeren heeft SABIC de antwoorden op een aantal veelgestelde vragen rond de actie op een rijtje gezet in de FAQ – Chocolade attentie SABIC. Mocht uw vraag daar niet tussen staan, neem dan per mail contact op met SABIC of Chemelot.

Cookieinstellingen