Jeugdsportkampioenen Sittard-Geleen 2019 feestelijk gehuldigd

Sam Schröder reikte samen met burgemeester Cox en wethouder Bessems de medailles uit
Sam Schröder reikte samen met burgemeester Cox en wethouder Bessems de medailles uit
Foto: [17:37, 12/27/2019] Dré Biesmans: Geleen [17:37, 12/27/2019] Dré Biesmans: Paul van Oppen

Vandaag vond de jaarlijkse huldiging van de jeugdsportkampioenen van Sittard-Geleen plaats door de Gemeente Sittard-Geleen.

burgemeester Sjraar Cox
Burgemeester Sjraar Cox reikte voor de laatste keer in zijn functie als burgemeester van Sittard-Geleen de medailles uit

De gemeente hecht sterk aan deelname aan sportieve activiteiten door de jeugd. En om te laten zien dat de gemeente dat erg waardeert huldigt zij elk jaar in december alle jonge sportievelingen die individueel of met hun team in 2019 een kampioenschap mochten vieren.

Tijdens de feestelijke bijeenkomst in de gezellige circustent op de Schootsvelden aan de Haspelsestraat in Sittard reikte burgemeesters Sjraar Cox voor de laatste keer in zijn loopbaan als burgemeester van Sittard-Geleen (hij gaat op 15 maart 2020 met pensioen) herinneringsmedailles uit aan zo’n 700 jonge sporters en sportsters. Hij werd daarin bijgestaan door sportwethouder Jos Bessems en door rolstoeltennisser Sam Schröder uit Geleen. Sam is dit jaar uitgeroepen tot beste Limburgse sporter met een beperking. Hij heeft de ambitie om deel te nemen aan de Paralympics die in 2020 in aansluiting op de Olympische Spelen worden gehouden in Tokio, Japan.

De uitreikingen van de medailles werden afgewisseld met enkele fraaie circusacts.

Cookieinstellingen