Brilliant Business Awards 2020: nominatie geopend

De winnaars van de Brilliant Business Awards 2019
Foto: Brilliant Business Award

Nomineer nu de beste ondernemer van Sittard-Geleen, Stein of Beek voor de Brilliant Business Awards 2020!

Ook in 2020 zetten de gemeenten Sittard-Geleen, Beek en Stein tijdens de Brilliant Business Awards de beste ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf weer in de schijnwerpers.

Tijdens een feestelijke avond op dinsdag 24 maart 2020 bij een van de hoofdsponsors Maastricht Aachen Airport in Beek worden de Diamant, Parel en de Robijn-awards uitgereikt aan de meest innovatieve, klantgerichte of snelst groeiende startende ondernemer.

Nomineer nu jouw topondernemer uit de Westelijke Mijnstreek

Ken je een ondernemer die in 2020 een plek in de schijnwerpers verdient? Of wil je jouw eigen onderneming in de prijzen laten vallen? Nomineer jouw onderneming of een andere onderneming dan nu voor de Parel, Diamant of Robijn! Nomineren kan nog tot en met 5 februari 2020 via de website brilliantbusiness.nl. De genomineerde bedrijven worden vanaf half februari bekendgemaakt via de website en social media.

Meer weten?

Kijk voor meer informatie over de prijzen, het nominatieproces en het evenement op brilliantbusiness.nl. Aanmelden voor het event kan binnenkort via de website. Mis geen updates van de Brilliant Business Awards en volg ons op Facebook, Twitter en LinkedIn.

De Brilliant Business Awards zijn een initiatief van de gemeenten Sittard-Geleen, Beek en Stein om het bloeiende bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek te eren en te waarderen.

Reacties