Artamuse komt met cursus Viool voor verliefden

Foto: CC0 via Pixabay

Wie verlangt er niet naar een fijne relatie met je kersverse of je ‘eeuwenoude’ geliefde?

Een betere band met je zoon of dochter, broer of zus? Een ander contact met je moeder, opa, beste vriendin of tante? Goede relaties is waar we het voor doen, uiteindelijk. Vaak komen we daar pas laat achter, soms zelfs te laat. Dan hebben we spijt dat we niet meer kwali-tijd hebben doorgebracht met onze meest dierbare geliefden.

Versterk je relatie, ontwikkel je gevoeligheid

Reinder Eggen heeft daarom Verliefd, verloofd, ‘verstringseld’ bedacht, oftewel ‘Viool voor verliefden’. Breng muziek in je relatie! Vanaf dinsdag 11 februari gedurende 6 weken met 6 mensen vanaf € 66 euro bij Artamuse, locatie Beek.

Verken samen met iemand die jou dierbaar is de viool, een instrument voor het leren kennen en bespelen van elkaars gevoelige snaren. In 6 weken leer je samen één liedje spelen, samen één klank(kast) vormen. Jullie gaan klassikaal en in duo’s aan de slag met een klassieker van Elvis, ‘Can’t help falling in love with you.’ Daar druipt de zoetsappigheid vanaf denk je misschien, dat klopt. Maar de weg ernaar toe zit gegarandeerd vol plezier, uitdagingen en misschien zelfs de nodige frustraties, net als in een relatie. De viool en Reinder slepen je erdoor heen, inspireren je en moedigen je aan.

Wie zijn nieuwe liefde wil bezegelen mag meedoen aan de performance op 29 maart. Dat is niet verplicht, wel een belevenis. Op de Keyboarddag treed je dan met zijn zessen op, in duo’s uiteraard.

Misschien een leuk detail, Reinder zelf is al jaren gelukkig getrouwd en al eeuwen verliefd op de viool. Hij garandeert niet hetzelfde huwelijksgeluk, wel heel veel speelplezier samen en een grote kans op bijzondere inzichten voor wat betreft communicatie en samenwerking.

De cursus start op dinsdag 11 februari, duurt 6 weken (exclusief carnavalsvakantie) en is voor 6 mensen – 3 duo’s – maximaal. Bij 6 mensen is de prijs € 66 per persoon. Leslocatie is Beek, Dr. Stassenstraat 88. Kijk voor meer informatie over deze bijzondere Kickstart cursus op www.artamuse.nl/kickstarten. Op www.artamuse.nl vind je ook de contactgegevens en een (algemeen) aanmeldformulier.

Reacties