Tijdelijk geen treinen Heerlen-Aken v.v. in de avonduren

Hauptbahnhof Aachen
Foto: CC0 via Pixabay

Door werkzaamheden aan het spoor rijden er van zaterdag 25 januari tot en met woensdag 29 januari geen treinen na 22:43 uur tussen Heerlen en Aachen Hauptbahnhof en v.v (RE18).

Arriva zet vervangend busvervoer in.

Van zaterdag 25 januari tot en met woensdag 29 januari vervallen de laatste twee ritten (vertrek 22:46 uur en 23:46 uur) tussen Aachen Hauptbahnhof en Heerlen (RE18). Ook rijden de laatste twee ritten (vertrek 22:43 uur en 23:43 uur) vanuit Heerlen naar Aachen Hauptbahnhof niet. Reizigers kunnen gebruikmaken van treinvervangende bussen.

Reizen met vervangende bussen

Voor het vervoer met een vervangende bus heeft de reiziger een geldig vervoerbewijs nodig zoals bijvoorbeeld een OV-chipkaart. Je moet hiermee ingecheckt zijn bij het station waar vandaan je vertrekt en weer uitchecken op het station van bestemming. In verband met de inrichting van de bus is het meenemen van fietsen helaas niet mogelijk.

Reistijd

Reizigers dienen rekening te houden met een langere reistijd. Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden. De dienstregeling van het vervangende busvervoer kun je bekijken via arriva.nl/limburg. Arriva adviseert reizigers vooraf hun reis te plannen via de Arriva app of in de reisplanner op arriva.nl. Hulp of advies nodig? Bezoek dan het Arriva OV Servicepunt in Heerlen.

Reacties