Sport- en vrijetijdsmarkt gericht op mensen met een beperking

Foto: CC0 Public Domain

Sporten, vrijetijdsbesteding, mensen ontmoeten en zingeving zijn essentiële zaken om een volwaardig leven te leiden.

Zeker als het gaat om mensen met een beperking. Om mensen met een beperking en aanbieders van sport, bewegen en vrije tijd met elkaar in contact te brengen, organiseert een zestal maatschappelijke organisaties op 14 maart 2020 een sport- en vrijetijdsmarkt. Deze markt vindt plaats van 10:00 tot 13:00 uur op Sportlandgoed De Haamen in Beek.

Benieuwd naar activiteiten voor mensen met een beperking?

Op deze markt zijn verschillende organisaties en verenigingen aanwezig die sport-, beweeg- en vrijetijdsaanbod voor mensen met een beperking aanbieden. Hierbij kunnen alle partijen elkaar ontmoeten voor een kennismaking en krijg je antwoord op al je vragen.
Ben je benieuwd naar het sport- , beweeg- en vrijetijdsaanbod voor mensen met een beperking in deze regio? Kom dan zeker naar de sport- en vrijetijdsmarkt.

Jouw activiteiten op de markt?

Biedt jouw organisatie of vereniging sport- en beweegaanbod of activiteiten op het gebied van cultuur of vrije tijd voor mensen met een beperking en ben je op zoek naar deelnemers? Presenteer dan jouw aanbod op de sport- en vrijetijdsmarkt. Er zijn nog een aantal vrije plekken.

Wil jij meer informatie of een plek reserveren op de markt? Stuur dan een mail naar Judith van Veen: [email protected].

Reacties